»Direct la continut

Bors cu carne de porc


  • Timp de preparare: 1ora 30min
  • Din categoria: ciorbe, supe, borsuri / traditionale

Ingrediente

500 g carne de porc,
2 cepe,
1 morcov,
1 radacina de patrunjel,
2-3 cartofi,
2-3 foi de varza,
2 rosii,
1 ardei,
3 l apa,
1 l bors,
verdeata: marar, patrunjel, leustean,
sare, smantana,

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert. Se aduna spuma, se pune sare si se lasa la fiert o ora. Legumele se toaca marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea. Cand carnea este fiarta se pun si cartofii taiati cubulete. Dupa ce carnea si legumele au fiert se adauga borsul si verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana.

Vizualizari: 20028


Comentarii