»Direct la continut

Chiftele din legume


  • Timp de preparare: 10min
  • Din categoria: mancaruri cu legume si zarzavaturi / vegetariene (de post)

Ingrediente

2 morcovi
4 cartofi
2 ciuperci champignon
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
1 ou
2 linguri faina
sare, piper, ulei, pesmet

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se pun la fier, in coaja, pentru 8-10 minute, nu trebuie sa fie prea moi.

Se scot, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.

 

 

Se pun intr-un bol si se adauga, restul de legume: ceapa, usturoiul, mararul, patrunjelul, ciupercile, taiate marunt. Se adauga oul, faina, sare, piper, se amesteca totul bine.

 

 

Se formeaza chiftele, se trec prin pesmet. Se parajesc in ulei incins, 1-2 minute pe fiecare parte. Se scot pe un servetel pentru a inlatura excesul de grasime.

 

 

TIPS:

Se pot manca in perioada postului, se scoate oul din compozitie.

Vizualizari: 2399


Comentarii