»Direct la continut

Ciorba din oase de porc


  • Timp de preparare: 1ora 20min
  • Din categoria: ciorbe, supe, borsuri / traditionale

Ingrediente

700 g carne de porc cu os,
2 morcovi,
1 telina mica,
2-3 cepe,
2 cartofi,
2 linguri pasta de tomate,
500 ml zeama de varza sau bors,
1 legatura de patrunjel sau/si 1 legatura de leustean,
sare,

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in apa(aproximativ 4 l) cu sare, se aduna spuma din cand in cand. Legumele se curata si se taie marunt, se pun in vasul cu carne atunci cand acesta este aproape fiarta. Se adauga pasta de tomate. Cand legumele au fiert se adauga zeama de varza sau borsul, se mai lasa 1-2 clocote. Vasul se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.

Vizualizari: 32879


Comentarii