»Direct la continut

Mancare de spanac cu ciuperci


  • Timp de preparare: 30min
  • Din categoria: mancaruri cu legume si zarzavaturi / vegetariene (de post)

Ingrediente

1 kg de spanac,
250 g ciuperci,
2 cepe,
2-3 catei de usturoi,
1 lingura de faina,
2 linguri pasta de tomate,
1 legatura patrunjel,
sare, ulei,

Mod de preparare

Spanacul se curata se spala de mai multe ori, se pune la fiert 10 minute, se lasa apoi la scurs si se marunteste. Ceapa se toca marunt si se pune la calit in ulei, cand este aproape aurita se adauga ciupercile taiate felii, usturoiul pisat si pasta de tomate. Faina se desface cu o cana de apa rece si se toarna peste ciuperci si ceapa, se lasa sa se inabuse totul, 5-6 minute. Intr-un vas un cu ulei se aseaza un start destul de gros din spanacul fiert si apoi un stat de ciuperci cu ceapa, peste se pune alt stat de spanac, sare si deasupra se presara verdeata tocata fin. Se da la cuptor 10-15 minute.

Vizualizari: 25406


Comentarii