»Direct la continut

Tocanita de conopida


  • Timp de preparare: 45min
  • Din categoria: mancaruri cu legume si zarzavaturi / vegetariene (de post)

Ingrediente

1 conopida potrivita,
2-3 ardei grasi,
2 cepe,
3-4 rosii,
1-2 cartofi,
1 legatura de patrunjel,
sare, ulei,

Mod de preparare

Conopida se desface buchetele, ardeii se taie feliute subtiri, rosiile rondele, ceapa, fideluta, cartofii, cubulete. Intr-o cratita se calesc ceapa si ardeii, 2-3 minute, cu ulei si putina apa. Se adauga cartofii si se mai lasa 1 minut, amestecandu-se, apoi se pun si buchetelele de conopida si rosiile. Se toarna apa cat sa acopere legumele cu cca 3-4 cm. Se lasa sa fiarba la foc mic, 25 minute. La sfarsit se pune sarea si patrunjelul tocat marunt.

Vizualizari: 17831


Comentarii